Strumf si Strumfita Mascote pentru petreceri in Iasi

Strumf si Strumfita Mascote pentru petreceri in Iasi

Petreceri pentru copii cu animatori in Iasi

Organizezi un eveniment pentru copii in Iasi si ai nevoie de un element surpriza?

Daca raspunsul este “DA”, atunci iti punem la dispozitie animatori la petreceri pentru copii, animatori special pregatiti sa distreze copii de la 3 ani la 12, bineinteles varsta poate varia, sunt copii care si la doi ani danseaza si se joaca alaturi de personajele noastre.

Animatori la petreceri pentru copii in Iasi

La niciun eveniment la care sunt invitati parinti alaturi de copiii lor nu ar trebui sa lipseasca animatorii, defapt personaje din desenele animate, gata pregatite sa danseze, sa se joace, sa modeleze baloane, sa picteze copiii pe fata si multe alte activitati. In continuare va sugeram cateava din tipurile de evenimente unde ar fi indicata prezenta animatorilor.

Animatori la cumatrie sau nunta

Indiferent ca este vorba despre o nunta sau o cumatrie, in oricare dintre aceste situatii vor fi si invitati care vor veni insotiti de copiii lor, ei bine pentru acei copii, daca nu doriti sa stea printre picioarele invitatilor este recomandat sa fie cineva care le atraga atentia, sa-i capteze in anumite jocuri si activitati si sa-i faca sa uite de parintii lor cel putin cateva ore. Exprimarea este putin cam dura, dar indica o situatie reala, o situatie cu care fiecare dintre cei care au organizat un eveniment de acest gen, s-a confruntat.

Animatori la petreceri aniversare

Este ziua copilului tau? Intreaba-l ce personaj isi doreste, evita organizarea petrecerilor surpriza (de cele mai multe ori, ceea ce va place dvs este posibil sa nu ii placa si lui), intreaba-l daca si-ar dori o petrecere cu animatori. Daca raspunsul este unu favorabil si doriti sa faceti o rezervare sau sa aflati mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0744261004.

Obs. Daca este ziua copilului nu o transforma in “ziua adultului”…. copiii intro camera / adultii intro camera… petreceti impreuna, sunt momente unice, momente care ar trebui sa fie o amintire frumoasa peste ani…

[alert title=’Preturi animatori petreceri copii Iasi’ type=’alert’ ]Click pe linkul de mai jos pentru a ajunge la pagina cu preturi pentru animatori la diverse tipuri de evenimente. http://kidsmaniaiasi.ro/petreceri-pentru-copii-iasi-de-la-150-ron[/alert]

[alert title=’Observatii’ type=’notice’ close=1 ]

  • Nu organizati o petrecere in cazul in care copilul dvs nu isi doreste acest lucru, doar pentru ca prietenul lui a avut una asemanatoare.
  • Nu stabiliti  personajul in locul lui (este deja o diferenta de varsta…)
  • La petreceri trimitem 1 personaj, maxim cate doriti dvs, dar daca optati pt pachetul de baza, personajul neaparat trebuie sa fie unul in care sa se poata imbraca o fata (exclus mascote, super eroi, etc…); este politica noastra interna de 5 ani va rugam sa ne respectati decizia de a nu trimite doar baieti la evenimente.
  • Pe langa numarul de personaje specificat in pachetul ales de fiecare dintre dvs, mai este prezenta inca o persoana care va face fotografii, va pune muzica, etc…[/alert]

 

Categorii:

Ai o intrebare? Iti stam la dispozitie :)
Ai nevoie de ajutor?Suntem si pe whatsapp