Twitter response:

Contact

Kids Mania Iasi

Suntem din Iasi, dar ne deplasam si in localitati din judete precum Suceava, Bacau, Neamt, Vaslui, Botosani…

Ne facem programul in functie de nevoile dumneavoastra.

Incepe cu ora 9:00, pentru ca, de obicei terminam foarte tarziu :).

Daca va doriti neaparat un produs, personaj sau serviciu care nu este prezentat pe site, ne puteti contacta, iar noi facem tot posibilul sa-l obtinem pana la data evenimentului.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj

Date de contact

Daca datele de contact nu sunt suficiente, ne puteti trimite un email, completand formularul din stanga.

Iasi

Rezervari: 0744261004 Monica

Informatii: 0745937753 Ionut

Email: contact@kids-mania.com

Sc Club Kids Mania Srl D, proprietar de drept al site-ului www.kidsmaniaiasi.ro specifica urmatoarele:

*site-ul nostru nu utilizeaza cookie-uri
*datele personale introduse in formularul de contact ajung doar la adresa de email contact@kids-mania.com si au ca scop posibilitatea de a raspunde cererii dvs plasata pe site
*numarul de telefon si adresa de email sunt folosite exclusiv in scopul unei bune comunicari intre dvs, ca si client si Kids Mania Iasi, ca si prestator de servicii.
*odata cu completarea si trimiterea emailului prin formularul de contact, va dati acordul cu privire la “prelucrarea datelor cu caracter personal”
*daca efectuati un apel telefonic, numarul dvs va fi folosit pana in momentul in care sunt prestate serviciile solicitate
*completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www.kidsmaniaiasi.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre www.kidsmaniaiasi.ro, doar in scopul comunicarii pana la indeplinirea sarcinilor dintrun eventual contract.
*dvs ca si client sunteti responsabil de informatiile pe care le oferiti
*site-ul nu colecteaza niciun fel de informatii despre navigare, accesare informatii sau sectiuni de pe site.
*datele cu caracter personal vor fi utilizate numai atunci când este absolut necesar: nu stim adresa unde trebuie sa ajungem si avem nevoie de informatii suplimentare, cand dorim sa va comunicam detalii despre contract
*Nu folosim datele cu caracter personal pentru a trimite oferte sau a face reclama la servicii si produse pe email sau telefon

*www.kidsmaniaiasi.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale(inafara de nume, prenume, localitate, numar de telefon si email), date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale.

*Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.kidsmaniaiasi.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.