Kids Corner sau spatiu de joaca mobil in Iasi

Kids Corner sau spatiu de joaca mobil in Iasi

La ce se refera acest titlu? Ei bine raspunsul la aceasta intrebare este unul mai complet.

In continuare vom prezenta situatiile in care este potrivit acest tip de serviciu.

Organizezi o nunta si ai invitati care vin insotiti de copii?

Daca esti o persoana apropiata sau chiar tu organizezi o nunta la care stii ca invitatii tai vin insotiti de copii, atunci trebuie sa le oferi activitati, astfel incat sa nu fie tot timpul dupa parinti sau printre picioarele invitatilor sau pe ringul de dans, etc…

Organizezi o cumatrie sau petrecere de botez?

Daca stii sigur ca invitatii tai vin alaturi de copii la petrecere si vrei ca toata lumea sa se simta bine, atunci ar trebui luata in calcul varianta organizarii unui spatiu de joaca pentru copii mobil.

Petreceri pentru copii in Iasi

Organizam petreceri pentru copii in Iasi din 2012, avem peste 80  de personaje. Ne deplasam in locatia stabilita de clienti. Asiguram sonorizare si BONUS UN DVD CU FOTOGRAFII DIN TIMPUL EVENIMENTULUI.

Ce inseamna Kids Corner sau Spatiu de joaca mobil?

Noi, echipa Kids Mania Iasi va oferim serviciu care prinde din ce in ce mai mult contur in cadrul petrecerilor private si anume amenajam un spatiu de joaca pentru copii chiar unde are loc evenimentul: acasa, la restaurant, la terasa, in aer liber sau in orice alta locatie considerati.

In continuare aveti un link cu tot ce contine pachetul nostru pentru astfel de evenimente.

[Kids Corner Kids Mania Iasi – oferta completa, click pe link]

Animatori la petreceri pentru copii in Iasi

Foarte important sunt si animatorii care nu vor lipsi de la eveniment, animatori care dupa caz vor pune muzica, vor dansa, vor face jocuri si activitati timp de 2,3,4 ore…. bineinteles animatori costumati in personaje Disney.

Kids Corner sau spatiu de joaca mobil in Iasi  detalii si informatii la nr de telefon 0744261004.

Scroll to Top
OBTINE Cel Mai Bun Pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!