Inchirieri Mos Craciun Iasi

Ne-am mutat pe noua pagina de prezentare serviciile lui Mos Craciun!

Inchirieri Mos Craciun Iasi

petreceri pentru copii cu olaf elsa craciunita spiridus
petreceri pentru copii cu olaf elsa craciunita spiridus
Esti din Iasi si il cauti pe Mos Craciun? Este chiar aici! Anul acesta dispunem de 4 variante de Mos Craciun pentru seara de Ajun, acestia fiind insotiti de Spiridusi sau Craciunite pot veni si la serbari sau la petrecerile de la sediul firmei.

Mos Craciun la birou in Iasi

Craciunite si Spiridusi animatori in Iasi
Craciunite si Spiridusi animatori in Iasi
Organizezi o petrecere la sediul firmei in perioada Craciunului si ai nevoie de animatori? Ai ajuns unde trebuia. In luna decembrie organizam petreceri pentru angajati si copiii lor chiar la sediul firmei unde lucrezi sau pe care o adminstrezi. Solicita oferta personalizata pentru o petrecere cu Spiridusi, Craciunite, Mos Craciun si multe alte personaje la numarul de telefon 0744261004.

Mos Craciun in seara de ajun, acasa

DA. Si anul acesta Mosul vine la tine acasa, bineinteles insotit de un Spiridus sau o Craciunita. Daca te ai saturat ca Mos Crăciun sa aiba ochelari de soare, masca de cauciuc pe fata care sperie copii, o barba care cade pe scari, atunci ar fi cazul sa cauti un Mos Adevărat! Suna la prietenii lui Mos Craciun, echipa Kids Mania Iasi. Daca iti doresti ca Mosul sa fie acasa la tine in seara de Ajun, fa o programare la numarul de telefon 0744261004.

Mos Craciun de inchiriat in Iasi

Pentru a rezerva vizita lui Mos Craciun trebuie doar sa suni la numarul de telefon 0744261004 sau 0745937753, de asemenea poti sa trimiti si un email la adresa contact@kids-mania.com
Scroll to Top
OBTINE Cel Mai Bun Pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!