Termeni si conditii in colaborarea cu firma kids mania iasi

Termeni si conditii in colaborarea cu firma kids mania iasi

1. Dvd-urile se predau in minim 2 saptamani (dar poate fi si mai devreme daca ne permite timpul)
2. Nu venim la evenimente cu o ora inainte de a incepe petrecerea (ca sa avem timp de instalat cele necesare), ne calculam noi timpul potrivit.
3. Daca in termen de 3 luni nu ridicati dvd-ul, nu ne asumam raspunderea pentru pierderea fotografiilor
4. Se percepe avans doar pentru evenimentele care Nu au loc in Iasi
5. Pentru evenimentele care au loc in Iasi, va rugam sa va deplasati dvs la unul din sediile noastre pentru a ridica DVD-ul cu fotografii (Bucium Peco Mol sau Metalurgie cladirea Lactis). Daca evenimentul a avut loc in alt oras, clientul plateste plata coletului (maxim 20 ron).
6.Daca sunteti nasi, cumnati, verisori sau prieteni si sunteti invitati la un botez (cumatrie) si va doriti sa faceti o surpriza parintilor, un moment cu ursitoare, este bine sa mai intrebati in stanga si in dreapta daca nu au deja rezervat un astfel de moment. Am trecut recent printr-o situatie in care la intrarea in restaurant stateau deja doua “trupe” de ursitoare pentru acelasi copil…
7.Inainte de a rezerva o petrecere supriza intrebati copilul ce isi doreste sa faca de ziua lui, am fost recent la o petrecere pentru copii, unde sarbatoritul era fascinat de Minioni, iar parintii au solicitat sa venim cu un Clown si un Mickey Mouse… Pentru a evita astfel de situatii, discutati cu copilul (mai direct sau pe ocolite…) despre personajul sau preferat sau despre ce doreste sa faca de ziua lui, uneori isi poate dori doar sa stea cu parintii aproape, alteori cu prietenii si o echipa de animatori, etc…
8. Va rugam insistent Nu sunati a doua zi dupa acel DVD cu fotografii, necesita timp imprimarea acestuia.
9. In cazul in care ati facut o rezervare si din diverse motive se anuleaza, va rugam sa ne anuntati din timp, astfel incat sa putem rezerva alte evenimente.
10. De obicei, daca exista avans platit si din motive bine intemeiate rezervarea se anuleaza sau se amana, primiti inapoi avansul (daca ne anuntati din timp, nu daca sunati in ziua evenimentului…). Va multumim pentru intelegere.
11. Cand am creat galeria foto de prezentare a costumatiilor noastre, din echipa faceau parte si alti animatori, in prezent exista sansa sa nu fie animatori aceleasi persoane, va rugam precizati cand doriti sa fie prezent in mod special un anumit animator.
12. Referitor la alegerea pachetelor in functie de nr de copii, cu 1 sau 2 animatori, va rugam precizati numarul corect de persoane, pentru a sti exact ce pachet de servicii vi se potriveste. Am trecut printr-o situatie mai putin placuta, cand persoana care a sunat pentru rezervare a sus ca sunt maxim 15 copii(unde este suficient un singur animator), iar la eveniment au venit 35 de copii. Trebuie luat in calcul ca unui singur om ii este foarte greu sa coordoneze atat de multi copii… Precizati din start numarul corect si evenimentul va fi asa cum va doriti. De asemenea daca pe site scrie un nr maxim de copii si dvs stiti ca mai aveti 1,2 sau 3 copii in plus nu este o problema, problema este acolo unde vin dublul persoanelor precizate initial.
13. In cazul evenimentelor care NU au loc in Iasi se percepe transport separat de pretul pachetului ales.
14. In cazul petrecerilor pentru copii care NU au loc in Iasi, contractul minim pentru care ne deplasam este de 400 ron (fara transport), se pierde foarte mult timp pe drum, de multe ori dublul timpului cat stam la o petrecere si de aceea am luat aceasta decizie, va multumim si speram ca ne intelegeti.
15. La petrecerile pentru copii, cand optati pentru un pachet cu un singur personaj, acesta nu trebuie sa fie mascota, este foarte greu sa comunici cu capul acoperit, iar la pachetul cu 2 personaje, cel putin unul din personaje trebuie sa fie fara masca. Am luat aceasta decizie in urma unor evenimente la care au fost invitate 2 mascote si copiii nu auzeau informatiile furnizate de personaje, iar comunicarea era aproape 0.
16. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre la final NU PLATITI (pentru ca:………)
17. Daca din diverse motive (trafic blocat, accident, pana, radare) echipa noastra intarzie (lucru care nu s-a intamplat pana acum, dar tinem sa precizam acest lucru), aveti dreptul sa solicitati o reducere din pretul stabilit in contract, ne asumam acest lucru, desi este posibil sa nu fie din vina noastra.

Noi, echipa Kids Mania Iasi, dorim sa spunem lucrurilor pe nume, iar cele sus-mentionate sunt cele mai dese situatii prin care trecem de 4 ani, de aceea, pentru a evenita discutii inutile, am dorit sa construm aceasta pagina “termeni si conditii”,

Daca sunteti de acord cu cele mentionate mai sus, lucruri care credem noi, nu sunt cu nimic iesit din comun, fara clauze contractuale si costuri ascunse, va stam la dispozitie la numerele de telefon 0744261004 sau 0745937753, de asemenea si pe mail contact@kids-mania.com.

 

Scroll to Top
OBTINE Cel Mai Bun Pret!
Suna acum!

Colegii nostri Monica si Ionut iti vor oferi cele mai bune sfaturi si optiuni pentru ca petrecerea ta sa fie memorabila!